Pinball Arcade

Pinball Arcade voor Android

Uitstekende gratis flipperkast voor Android

Met Pinball Arcade heb je een heuse flipperkast op je Android-telefoon. In dit gratis spel speel je het bekende Medieval Madness.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer realistisch uitgevoerd
  • Gebaseerd op een echte kast
  • Goed camerawerk

TEGEN

  • Vervelende geluiden

Excellent
9

Met Pinball Arcade heb je een heuse flipperkast op je Android-telefoon. In dit gratis spel speel je het bekende Medieval Madness.

Het "echte" Medieval Madness

Pinball Arcade is gebaseerd op de echte flipperkast Medieval Madness. Het is principe en wegbekend: de speler houdt de bal met twee hendels in het spel.

Bediening met je vingertoppen

De hendels bedien je met beide vingers. Meld je je aan met Facebook, dan kun je je score vergelijken met die van je medespelers. Wil je dit niet, dan is er ook te mogelijkheid om anoniem te spelen. Wil je andere kasten kopen? Ook dat kan in Pinball Arcade.

Realistisch

De spelervaring is precies zoals bij een echte flipperkast, met bijbehorende muziek. Ook het scherm is bijna niet van dat van een echte kast te onderscheiden.

Conclusie: flipperplezier op je Android

Pinball Arcade is een zeer geslaagd spel. De kast ziet er goed uit en het camerawerk is zeer dynamisch. De flippergeluiden worden snel irritant, maar dit maakt de simulatie ook weer erg realistisch.

Meeste downloads Arcade games voor android

Pinball Arcade

Download

Pinball Arcade 2.22.19 voor Android

Beoordelingen about Pinball Arcade

×